Bottletown ‘s-Hertogenbosch(1)

By fokko, 30 september 2014

Met acryl beschilderde gestapelde en gelijmde flessen.

View this post on Instagram

Bottletown ’s-Hertogenbosch (1) acryl beschilderde gestapelde en gelijmde flessen (8) acrylic painted stacked and glued bottles (8) More ‘bottletowns’; www.woudesign.nl #shertogenbosch #denbosch #skyline #kunstobject #artobject #vaas #vase #360 #paintedbottles #instaart #stjan #vanlanschot #provinciehuis #brabant #instabrabant #instadenbosch #paleiskwartier #armada #binnendieze #artdenbosch #ookalskandelaartegebruiken

A post shared by Fokko van der Woude (@focusonfokko) on

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.